Všeobecné obchodné podmienky a ochrana osobných údajov

Prevádzkovateľ:

Spoločnosť:  Čo dokáže mama, s.r.o.
Zastúpená: MA Andrea Kováčová
Adresa: Javorová 3120/58, 934 01 Levice

Zapísaná: Spoločnosť zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Nitra, Oddiel: Sro, Vložka číslo:  41659/N

IČO: 50519841
DIČ: 2120354038

Číslo účtu: SK5683300000002601085125 FIO banka

Tieto obchodné podmienky upravujú vzťah, práva a povinnosti medzi predávajúcim (prevádzkovateľ) na strane jednej a kupujúcim (zákazník) na strane druhej. Tovar je označenie produktov na stránke www.mojikamarati.sk, určených na predaj a následnú kúpu.

 

Objednávanie

Postup pri objednávaní Tovaru na webstránke www.mojikamarati.sk:

Zákazník vloží ním vybraný Tovar do košíka kliknutím na tlačidlá „Kúpiť" alebo „Do košíka". Po vyplnení identifikačných údajov, zvolení spôsobu dopravy a platby, bude oboznámený s konečnou cenou za nákup Tovaru. Tá zahŕňa cenu za vybraný Tovar umiestnený v košíku a cenu za dopravu. Pred odoslaním objednávky má zákazník možnosť objednávku skontrolovať a meniť, napríklad najmä meniť obsah košíka či meniť akékoľvek údaje týkajúce sa množstva objednávaného tovaru, spôsobu a adresy dodania tovaru, spôsoby platby a fakturačné údaje. Odoslaním objednávky zákazník akceptuje našu ponuku na tovar vložený do košíka, súhlasí s týmito VOP a robí neodvolateľnú ponuku na uzatvorenie kúpnej zmluvy (ďalej len „Kúpna zmluva“). Takto vykonaná objednávka sa považuje za záväznú a je v súlade so zákonom č. 108/2000 Z.z. v znení neskorších zmien a predpisov chápaná ako zmluva uzatváraná na diaľku.

Ochrana osobných údajov

Pri spracovaní osobných údajov postupujeme v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov podľa § 33 až 36 a ďalej v súlade s príslušnými ustanoveniami Občianskeho zákonníka, a rovnako i príslušnými normami Európskej únie.

K čomu osobné údaje používame? Vaše osobné údaje (meno, priezvisko, kontaktná adresa) používame výhradne za účelom spracovania objednávok a vytvárania faktúr. Vaša e-mailová adresa je následne zaradená do databázy (Čo dokáže mama, s.r.o. a Fitshaker, s.r.o.) pre prípadne potrebnú ďalšiu komunikáciu, ktorá súvisí s objednanou publikáciou. Osobné údaje, ktoré nám poskytnete, neposkytujeme žiadnym ďalším tretím osobám!

 

Ako chránime osobné údaje? Vaše osobné údaje chránime v maximálnej možnej miere použitím najnovších technických prostriedkov.

Komerčné oznámenie: Na Váš e-mail Vám budeme v občasnej periodicite zasielať výhradne informácie týkajúce noviniek a bonusov súvisiacich s Tovarom zo série Moji Kamaráti, alebo s ďalšími internetovými projektmi vydavateľských spoločností Čo dokáže mama, s.r.o. a Fitshaker,s.r.o, ktoré sú spolutvorcami objednanej publikácie (kuchárska e-kniha). Toto zasielanie môžete kedykoľvek zrušiť. 

Potvrdenie objednávky

Po odoslaní objednávky je na zákazníkom uvedený e-mail automaticky odoslaná zálohová faktúra k úhrade. Týmto sa považuje objednávka zo strany kupujúceho ako záväzná.

Zrušenie objednávky

Objednávku môže kupujúci zrušiť písomne oznámením na e-mail uvedený v kontakte tejto web stránky, a to jedine pred jeho úhradou.

Platba

Platbu kupujúci uskutoční na základe zálohovej faktúry odoslanej na e-mail kupujúceho a to prevodným príkazom na účet predávajúceho alebo dobierkou.

Odstúpenie od zmluvy

Zákazník je oprávnený odstúpiť od zmluvy bez udania dôvodu v súlade s ust. § 7 zákona č. 102/2014 Z.z. o ochrane spotrebiteľa pri predaji na diaľku v lehote 14 dní od prevzatia tovaru alebo odo dňa uzavretia zmluvy o poskytovaní elektronického obsahu nedodávaného na hmotnom nosiči (napr. e-knihy, software a pod.). V prípade, ak v rámci jednej objednávky bol tovar dodaný oddelene, lehota na odstúpenie plynie okamihom prevzatia tovaru, ktorý bol dodaný ako posledný.

Reklamácie

V prípade akýchkoľvek problémov poslať reklamáciu e-mailom na info@mojikamarati.sk alebo sa ohlásiť telefonicky. Telefónne čísla sú v menu Kontakt na webovej stránke.

Na naše produkty poskytujeme garanciu vrátenia peňazí na 14 dní. Ak nebudete počas tohto obdobia s našimi publikáciami spokojní, napíšte nám e-mail a my Vám vrátime peniaze. A to aj bez uvedenia dôvodu z Vašej strany.

Na Váš e-mail odpovieme čo najskôr a túto našu odpoveď budete môcť považovať za potvrdenie o prijatí Vašej reklamácie.

Záverečné ustanovenia

Kupujúci si je vedomý autorských práv k zakúpeným produktom. Akékoľvek kopírovanie a poskytnutie zakúpených produktov tretej strane je trestné v zmysle platných zákonov. Kupujúci prehlasuje, že pred odoslaním objednávky sa oboznámil s týmito obchodnými podmienkami a že s nimi súhlasí.

Tieto obchodné podmienky boli sformulované a ustanovené v dobrej viere, za účelom splnenia zákonných podmienok a úprav korektných obchodných vzťahov medzi predávajúcim a kupujúcim. V prípade, ak sa preukážu kompetentným orgánom Slovenskej republiky niektoré ustanovenia týchto podmienok ako neplatné alebo nevynútiteľné, a to celkom alebo čiastočne, platnosť a vynútiteľnosť ostatných ustanovení a zvyšné časti príslušného ustanovenia tým zostávajú nedotknuté.

Právne vzťahy a podmienky tu výslovne neupravené ako aj prípadné spory vzniknuté z neplnenia týchto podmienok sa riadia príslušnými ustanoveniami Obchodného alebo Občianskeho zákonníka.

Predávajúci a kupujúci sa dohodli, že plne uznávajú komunikáciu na diaľku, telefonickú, elektronickú formu komunikácie, najmä prostredníctvom elektronickej pošty a internetovej siete ako platnú a záväznú pre obe zmluvné strany.

Obchodné podmienky v tomto znení sú platné od 25.10.2017.

MA Andrea Kováčová – v zastúpení spoločnosti